Mollekesfest 2017

Met ongeveer 3000 bezoekers in 2016 wordt Mollekesfest stilaan de vaste afsluiter van de zomervakantie. Op de Mollekensberg ervaart u de prachtige natuur en een grote dosis sfeer en gezelligheid.

Openluchtfilms – zeskamp - familiecamping – picknick – foodtrucks – afterwork - tapbarak – springkastelen – kinderanimatie - mollekenscross - natuur…

Tijdens die vijfdaagse hebben we een gevarieerd programma met verschillende openluchtfilms, afterwork activiteiten, springkastelen, zandbak, petanque, zeskamp, mollekenscross en picknick. Doorlopend kunt u bij de sport- en spelbarak o.a. een petanqueset, boerengolf, darts, kubb en gezelschapsspelen gratis ontlenen.

De honger wordt vijf dagen gestild door de hippe foodtrailer Streetbites en onze tapbarak zorgt voor een gezellig terras met pianobar waar u uw dorst kunt lessen. Ondertussen kunt u uitrusten in onze unieke hangmatconstructie, terwijl de kinderen zich uitleven in onze pop-upzandbak en springkasteel. Kortom, u hebt geen enkele reden om niet van de partij te zijn.

Openluchtfilms

23 augustus: Moonlight
Drama – Oscar en golden globe winnaar - duur: 111 min
Tapbarak vanaf 16 uur / Natuurwandeling start 16 uur / petanque / Kubb / zandbak / foodtruck…

24 augustus: Captain Fantastic
Drama - duur: 110 min
Tapbarak open vanaf 17 uur / foodtruck / springkastelen / boerengolf / grote spelen.

25 augustus: Belgica en Lights Out
Belgica: start 21 uur / Vlaams - drama - duur: 126 min
Lights Out (16+): start 23.15 uur / horror – duur: 81 min
Afterwork aan tapbarak met cocktails vanaf 17 uur / foodtruck / springkastelen / grote spelen

26 augustus: Finding Dory
Animatie - familie - duur: 97 min
Tapbarak open vanaf 13 uur / zeskamp / workshops voor kinderen / familiecamping / springkastelen…

De films beginnen bij zonsondergang, rond 21 uur.

Zeskamp

26 augustus van 14 tot 17 uur (tapbarak open vanaf 13 uur)
Teams van 6 tot maximaal 12 personen strijden in dit spektakelstuk tegen elkaar. De hechte band van uw team wordt op de proef gesteld tijdens zes sportieve, uitdagende, maar ook ludieke kampen. Buurtcomités, Herentse verenigingen, vriendengroepen, collega’s… ga de uitdaging aan en schrijf in voor de zeskamp. Misschien worden jullie voor één jaar ‘De Koningen Van Den Berg’!

Familiedag / familiecamping

Camping van 26 tot 27 augustus van 12 tot 12 uur
Familiedag op 26 augustus vanaf 14 uur
Profiteer van deze enige mogelijkheid om op de Mollekensberg te kamperen. Pak uw tentje en zaklamp alvast in voor een avontuurlijke kampeernacht in eigen dorp.
Wilt u zondagochtend mee ontbijten? Schrijf dan in via www.mollekesfest.com
Op 27 augustus organiseren we naast de zeskamp ook verschillende creatieve en sportieve workshops. Doorlopend kunnen de kinderen zich uitleven in onze mega zandbak, speelt u een partij boerengolf met uw gezin of kunt u rustig petanquen met een heerlijk drankje.

Ontbijt en picknick

27 augustus van 9 tot 19 uur
De Mollekensberg wordt omgetoverd tot een heuse picknick- en ontbijtweide. U kunt in die unieke groene omgeving terecht voor een zomerse en ongedwongen ontspanningsdag met het hele gezin, familie en vrienden, jong en oud... Inschrijven voor het ontbijt kan via www.mollekesfest.com. Na het ontbijt, dat duurt van 9 tot 11 uur, bent u welkom met uw picknickmand of kunt u aanschuiven bij de foodtruck.

Mollekenscross

27 augustus van 13.30 tot 18 uur
Een recreatieve mountainbikeaflossingswedstrijd voor ploegen van 3 of 4 rijders, die elke ronde moeten wisselen. De sfeer, picknick en randanimatie zorgen gegarandeerd mee voor een topnamiddag voor rijders en supporters…

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op facebook: www.facebook.com/mollekenscross

Meer info op www.mollekesfest.com

Dit evenement is gratis toegankelijk.

Mollekesfest is een organisatie van GC De Wildeman, vrijetijdsdienst Herent en Mollekenscross

Info

Wanneer

Waar