Met de hond op wandel? Neem een zakje mee voor de hondenpoep

Het gemeentebestuur doet een warme oproep aan alle hondenbaasjes om hun steentje bij te dragen! Zorg goed voor uw hond, maar ook voor uw buur(t). Neem altijd een zakje mee als u gaat wandelen met de hond.

Doe de hondenpoep erin en deponeer het zakje in een vuilnisemmer. Dat is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil voor de hele buurt.

Hondenpoep is immers een bron van ergernis. Vervelend om daar in te trappen…toch? Maar hondenpoep is niet enkel vervelend en vies, hij kan ook een ernstig risico voor de gezondheid inhouden omdat hij wormen verspreidt die infecties kunnen veroorzaken. Vooral spelende kinderen in parken of in zandbakken kunnen erdoor besmet raken.

Daarom vraagt het gemeentebestuur aan alle inwoners om mee te werken aan een gemeente zonder hondenpoep!

dinsdag 18 februari 2020 12 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.