Maak kans op de duurzaamheidssubsidie buurtfeesten

Het gemeentebestuur verdeelt één keer 300 euro, twee keer 200 euro en twee keer 150 euro onder de vijf buurtcomités die zich het meeste ingezet hebben om hun buurtfeest te verduurzamen. Schrijf in voor 31 oktober 2019.

De blaadjes aan de bomen verkleuren en het buurtfeestenseizoen loopt weer ten einde. De vrijetijdsdienst doet een warme oproep aan alle buurtcomités om deel te nemen aan de duurzaamheidssubsidie. Het gemeentebestuur verdeelt één keer 300 euro, twee keer 200 euro en twee keer 150 euro onder de vijf buurtcomités die zich het meeste ingezet hebben om hun buurtfeest te verduurzamen.

Klinkt dit als iets voor uw buurtcomité? Kijk dan snel op www.herent.be/duurzaamheidssubsidie hoe u hier kans op maakt. Deelnemen kan tot 31 oktober 2019. Wie weet wint uw buurt wat extra middelen om te gebruiken voor de organisatie van de volgende editie of om te investeren in een duurzaam project voor de buurt!

Op de foto de winnaars van vorig jaar, buurtcomité ‘driehoek van Diependaal’. Zij plaatsten met hulp van de subsidie een duurzame buurtbank.

woensdag 25 september 2019 11.39 u.