Lokaal Dienstencentrum d' Ontmoeting

Lokaal Dienstencentrum d’ Ontmoeting (LDC) is een ontmoetingsplaats voor √°lle inwoners van Herent - een kruispunt voor mensen met verschillende achtergrond, leeftijd, financiële toestand, gezondheidstoestand, capaciteiten, interesses en mogelijkheden.

Door het organiseren van allerlei diensten en activiteiten proberen we het welzijn van onze bezoekers te stimuleren. Wij zien daarbij ‘welzijn’ als kwaliteit en tevredenheid van het leven, dus ruimer dan alleen gezondheid.

We organiseren diensten, zoals bijvoorbeeld een sociaal restaurant en een boodschappendienst, en een gevarieerd aanbod van informatieve, recreatieve en vormende activiteiten, waarbij telkens de ‘ontmoeting met de andere’ centraal staat.

Bezoek onze website https://ldcdontmoeting.online/ voor meer informatie.

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.