Lokaal Dienstencentrum d' Ontmoeting

Lokaal Dienstencentrum d’ Ontmoeting (LDC) is een ontmoetingsplaats voor álle inwoners van Herent - een kruispunt voor mensen met verschillende achtergrond, leeftijd, financiële toestand, gezondheidstoestand, capaciteiten, interesses en mogelijkheden.

Door het organiseren van allerlei diensten en activiteiten proberen we het welzijn van onze bezoekers te stimuleren. Wij zien daarbij ‘welzijn’ als kwaliteit en tevredenheid van het leven, dus ruimer dan alleen gezondheid.

We organiseren diensten, zoals bijvoorbeeld een sociaal restaurant en een boodschappendienst, en een gevarieerd aanbod van informatieve, recreatieve en vormende activiteiten, waarbij telkens de ‘ontmoeting met de andere’ centraal staat.

Bezoek onze website https://ldcdontmoeting.online/ voor meer informatie.

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.