Leren over Guatemala

De dienst lokaal mondiaal werkt samen met de vier Herentse scholen. Lees er alles over op https://www.facebook.com/guatewijs.

Er is een educatieve koffer voor de kleuterklassen en de eerste graad. Via een kind uit Guatemala komen we van alles te weten over de Maya-Q’eqchi’-vrienden. Wie wil kan deze koffer lenen via de bibliotheek van Herent.

U vindt meer info over de werking op https://www.facebook.com/HerentQ

Ontmoet hier de leerkrachten uit Guatemala

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.