Bib leesbevorderingsproject

Lezen is leuk, dat weten we natuurlijk allang, maar zijn ook al uw leerlingen enthousiast? De bib beschikt over enkele leuke leesbevorderingsprojecten die u kunt aanvragen om aan te bieden in de klas. Er is een onderscheid gemaakt per graad en we rekenen telkens een drietal weken per klas.

De opdrachtjes die worden afgewerkt met de klas krijgen achteraf een mooie plaats in onze bibliotheek, waar u ze kunt komen bewonderen.

Voor wie

Wij beschikken over verschillende leesbevorderingsprojecten, verpakt in handige koffers met leuke, volledig uitgewerkte opdrachten voor de leerlingen, aangepast per graad:

  • twee schatkisten voor de 1ste graad;
  • twee gloednieuwe (!) reiskoffers voor het 4de leerjaar;
  • twee stripkoffers voor de 3de graad;
  • thema koffer WO I voor de 3de graad.

Hoe gaan we te werk?

Bij het begin van het schooljaar wordt een planning opgemaakt in samenspraak met de scholen en onze bib. Uw voorkeur kunt u doorgeven via de knop hier bovenaan de pagina, 'aanvragen'. De deadline hiervoor is 15 september.

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.