Kledingcontainers tijdelijk verwijderd

De Kringwinkel Vites (vroeger SPIT) verwijderde in samenspraak met EcoWerf tijdelijk de kledingcontainers in onze gemeente. Wees solidair en laat geen afval achter aan de gesloten poort van het recyclagepark, naast de glasbollen of aan de straatvuilnisbakjes. Dit wordt gecontroleerd en is strafbaar.

Omdat De Kringwinkel haar volledige werking stilgelegd heeft, kunnen de kledingcontainers niet meer geledigd worden. Ook de sortering en verwerking van het ingezameld textiel kan niet doorgaan. Daarnaast nam het sluikstorten aan de kledingcontainers de laatste dagen toe. EcoWerf maakt met De Kringwinkel afspraken om de kledingcontainers zo snel mogelijk terug te plaatsen, van zodra dit mogelijk is.

donderdag 26 maart 2020 15.17 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.