Kinderkleding De Speelkriebels

Wist je al dat De Speelkriebels een nagelnieuw logo heeft? De vakantiewerking verkoopt kinderpetjes en T-shirts met logo.

Bij een nagelnieuw gebouw, hoort een nagelnieuw logo!

Sinds het begin van de zomervakantie heeft onze gemeentelijke vakantiewerking, De Speelkriebels, zijn intrek genomen in het nieuwe paviljoen gelegen op de Warotsite, Warotstraat z.n. te Winksele. Tijdens de schoolvakanties (behalve tijdens de kerstvakantie) vindt hier de speelpleinwerking plaats.

Eveneens sinds het begin van de zomervakantie, heeft De Speelkriebels een nagelnieuw logo. Je kan ons niet langer herkennen aan paarse speelmonstertjes, maar wel aan vrolijke, kleurrijke speelblokken. Onze animatoren dragen op het speelplein steeds een T-shirt met logo, in de kleur van hun groep. Handig!

Wil jij ook zo'n T-shirt met logo van De Speelkriebels? Of misschien een petje voor die hete zomerdagen? Dat kan!

Je kan een T-shirt of petje kopen voor 5 euro per stuk.

Op donderdag 23 en vrijdag 24 juli kun je op het speelplein terecht om een T-shirt of petje aan te kopen. In de laatste week van juli is er geen speelpleinwerking, en kan je geen T-shirt of petje komen kopen, maar vanaf 3 augustus kan je wel weer bij ons terecht.

We willen ouders die een T-shirt of petje willen kopen, vragen om tijdens de inschrijvingen naar ons speelplein te komen, dat is 's morgens tussen 7.30 en 9 uur en 's avonds tussen 16.30 en 18 uur. Gelieve steeds een mondmasker te dragen bij een bezoek aan ons speelplein.

Betalen kan ter plaatse alleen met bancontact.

woensdag 22 juli 2020 16.25 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.