Kermis Veltem (2)

Joepie! De tweede 'kleine' gezellige kermis in Veltem centrum komt eraan op 10 en 11 augustus 2024. Bezoek het schietkraam, eendjes vangen, het lunapark of laat zien hoe goed je kunt gooien met ballen! Voor de fijnproevers zijn er knapperige frietjes of smoutebollen.

Waar?

Veltem centrum

De kermis vindt plaats op volgende data:

  • za 10 augustus 2024 vanaf 15u.
  • zo 11 augustus 2024 vanaf 14u.

Verkeer

De gemeente kondigt enkele tijdelijke verkeersmaatregelen aan om de verkeersveiligheid tijdens de kermis te vergroten. Deze maatregelen zijn van kracht van woensdag 29 mei 2024 om 17u tot en met dinsdag 5 juni 2024 om 9u.

Alle verkeer wordt verboden:

  • op het Dorpsplein (met uitzondering van het kruispunt Haachtstraat) en de Pastoor de Clerckstraat (met uitzondering van het kruispunt Hollestraat). Deze maatregel wordt aangegeven door verkeersborden C3.
  • uitgezonderd plaatselijk verkeer, wordt verboden op de Kroonstraat vanaf de spoorwegbrug tot aan de Lodewijk van Veltemstraat, en op de Lodewijk van Veltemstraat tussen de Kroonstraat en de Haachtstraat. Deze maatregel wordt aangegeven door verkeersborden C3 met onderborden “uitgezonderd plaatselijk verkeer”.


Het stilstaan en parkeren wordt verboden:

  • op het Dorpsplein en de Pastoor de Clerckstraat. Deze maatregel wordt aangegeven door verkeersborden E3.

Wegomlegging:

  • deze wordt voorzien via de Kroonstraat en Graafschapslaan. Deze maatregel wordt aangegeven door verkeersborden F41 “wegomlegging”.
maandag 3 juni 2024 9 u.