Kaart recyclagepark aanvragen

U bent uw toegangskaart voor het recyclagepark kwijt? U wilt een tijdelijke toegangskaart? U kunt een nieuwe toegangskaart voor het recyclagepark aanvragen bij EcoWerf of de milieudienst. Voor een tijdelijke toegangskaart maakt u een afspraak met de milieudienst.

Voor wie

Inwoners en huiseigenaars.

Hoe gaan we te werk?

  • Inwoners kunnen een toegangskaart voor het recyclagepark aanvragen via bovenstaande knop (die leidt naar www.mijnecowerf.be ):
    • met hun klantnummer, via het inloggen met hun elektronische identiteitskaart (daarvoor moet de aanvrager een aangesloten kaartlezer hebben) of met een paswoord kunnen ze een aanvraag doen.
    • Personen die een kaart willen, kunnen ook steeds telefonisch contact opnemen met onze dienst. 
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.