Jong en ondernemend

De gemeente Herent vindt jong ondernemend talent erg belangrijk! Hebt u een droom, een business(idee) en wilt u ondernemen? Kijk dan of één van onderstaande instanties u aanspreekt en spreek, doe en creëer samen met hen!

 • VLAIO 
  Het team bedrijfstrajecten van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen vormt hét aanspreekpunt voor (kandidaat)-ondernemers inzake advies, begeleiding en subsidies.
   
 • Unizo 
  Heeft een uitgebreide dienstverlening naar starters en biedt met Go4Business een individueel begeleidingstraject aan. Go4Business is een individueel begeleidingstraject dat bestaat uit een voorbereiding en een mix van individuele coaching en workshops. Een Go4Business coach begeleidt u stap voor stap bij het schrijven van uw ondernemings- en financieel plan. Na afloop van het traject bezit u een gedetailleerd analyserapport, waarmee u praktisch aan de slag kan om uw onderneming op te richten of verder uit te bouwen tot een succesvolle onderneming. Voor alle inschrijvingsvoorwaarden en modaliteiten, kijk op de website van Unizo.
   
 • VOKA
  Heeft onder meer Bryo in zijn aanbod. Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Als u deelneemt aan Bryo, dan word u begeleid bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op uw weg liggen - zowel voor, tijdens als kort na de opstart of overname van uw eigen zaak. Dat gebeurt via gezamenlijke activiteiten met gelijkgestemden en ook via individuele coaching. U kan kiezen uit volgende trajecten: Bryo StandUp, Bryo StartUp en Bryo ScaleUp. Voor alle inschrijvingsvoorwaarden en modaliteiten, kijk op de website van VOKA.
   
 • NSZ Boost2Success
  Boost2Success stimuleert ondernemerschap in Vlaanderen. Iedere ondernemer kan bij hun team terecht voor een gratis screening van zijn of haar bedrijf via de quickscan. Daarnaast kan u gratis uitgebreid advies en begeleiding bekomen met als doel jouw onderneming sterker te maken. Voor alle inschrijvingsvoorwaarden en modaliteiten, kijk op de website van Boost2Success.
   
 • Flanders DC
  Bent u een starter binnen de creatieve sector? Dan is Flancers DC een interessant aanspreekpunt voor u. Zij staan samen met u stil bij alle praktische aspecten die bij de opstart van een onderneming binnen de creatieve sector komen kijken. Sociaal statuut, ondernemingsvorm, hoofdberoep of bijberoep, … . Maar ook bij het effectief uitwerken van uw idee laten ze u niet in de steek: ze helpen u onder meer op weg met het opmaken van uw businessplan. Start! Voor alle inschrijvingsvoorwaarden en modaliteiten, kijk op de website van Flanders DC.
   
 • Bizidee
  Hebt u een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bij Bizidee worden ideeën gekneed naar concrete ondernemingsplannen. Tijdens de Nacht van de Inspiratie leert u uw ondernemingsplan aanscherpen. Met de Pop Poll toetst u of uw idee klaar is voor de markt. En met de Matchmaker vindt u de juiste mensen. Bizidee ondersteunt u in het bouwen van een stevig fundament door de focus op een goede voorbereiding, van idee tot uitwerking van het ondernemingsplan. Voor alle inschrijvingsvoorwaarden en modaliteiten, kijk op de website van Bizidee.