Jeugdactiviteiten

3020 trekt er op uit! Lees hier waar jij kunt aansluiten

DE CONTAINER

Een plek voor tieners (12 tot 15 jaar) in Herent. Kom een bezoekje brengen tijdens de maand maart in onze container op het evenemententerrein van Herent. Er zullen verschillende gratis activiteiten doorgaan. Kom ze hieronder allemaal te weten wat en wanneer! 

Gamen+ gezelschapspelletjes

Wat: Kom en sluit je aan bij ons voor een namiddag vol actie, avontuur en competitie in de gamewereld. Geen gamer maar meer fan van de fantasiewereld Dungeons & Drafons? Dan ben je ook meer dan welkom om je aan te sluiten bij de tafel van D&D (met begeleider). 
Wanneer: Woensdag 6 maart van 16 uur tot 18 uur
Wat mag je verwachten: Gratis snacks en drankjes, begeleiding bij D&D, gamebegeleiding maar breng je eigen controllers mee! 

Cinema

Wat: Ontsnap aan de realiteit en duik mee in de magische wereld van film!

Wanneer: Woensdag 6 maart van 16 uur tot 18 uur

Wat mag je verwachten: Gratis snacks en drankjes

Trifting

Wat: Op zoek naar nieuwe unieke stukken voor in je kleerkast? Kom dan shoppen in De Container! Daarnaast kan je je creativiteit de vrije loop geven bij ons DIY stations. Hier kan je de kleding customizen met verf, patches en zoveel meer. 

Wanneer: Zaterdag 16 maart van 15 uur tot 18 uur

Wat mag je verwachten: Gratis snacks en drankjes, kleding aan een goedkoop prijsje en creatief materiaal om te gebruiken

Kookerellen 

Wat: Ben je klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en indruk te maken op je vrienden en familie met heerlijke zelfgemaakte gerechten? Sluit je dan aan bij onze kookworkshop en ontdek de geheimen van de keuken!
 
Wanneer: Woensdag 27 maart van 17 uur tot 20 uur
 
Wat mag je verwachten: Gratis drankjes, begeleiding in de kookworkshop, samen eten en een receptenboekje om mee te nemen naar huis

Tienerfeest

Wat: Het is tijd om de dansvloer te laten trillen! Of je nu een ster bent op de dansvloer, een pro bent in karaoke, of gewoon wilt komen chillen met je vrienden. 
 
Wanneer: Vrijdag 29 maart van 19 uur tot 23 uur
 
Wat mag je verwachten: Gratis snacks, dj en lekkere drankjes