Infosessie zorgeloos verhuren

Waar moet ik rekening mee houden als ik een woning wil verhuren? Het is een vraag die vele verhuurders zich stellen. Op 29 september krijgt u een antwoord op al uw vragen tijdens een infosessie.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een woning wil verhuren? Het is een vraag die vele verhuurders zich stellen. Vanaf dit jaar zijn er enkele bijkomende verplichtingen. De woning hoort voorzien te zijn van dakisolatie, van een rookmelder op elke verdieping en van dubbel glas.

Twee intergemeentelijke woonprojecten ‘Wonen aan de Dijle Zuid’ (Haacht, Herent en Rotselaar) en ‘Wonen aan de Dijle Noord’ (Begijnendijk, Boortmeerbeek, Keerbergen en Tremelo) organiseren in samenwerking met sociaal verhuurkantoor Spit en de sociale huisvestingsmaatschappijen SWaL en Volkswoningbouw een infoavond over verhuren. De volgende onderwerpen komen er aan bod: de Vlaamse wooncode, het belang van de registratie van het huurcontract, de energienormen, het conformiteitsattest, de huurschatter... Ook alternatieven zoals de voordelen van verhuren via een sociaal verhuurkantoor zullen worden toegelicht. U kunt er ook specifieke vragen stellen of advies vragen over uw persoonlijke situatie.

Wanneer: dinsdag 29 september om 19.30 uur.

Waar: GC Den Breughel (polyvalente zaal), Wespelaarsesteenweg 85, 3150 Haacht.

U kunt zich voor deze infoavond inschrijven of vooraf meer informatie vragen via woonloket@herent.be of 0471 850 377. Gelieve de volgende gegevens mee te delen: uw naam, aantal personen, telefoonnummer en/of e-mailadres. De deelname is gratis.

Info

Wanneer

Waar

GC Den Breughel (polyvalente zaal)