Huldiging vrijwilligers

Het feestelijke vrijwilligersmoment van de cultuurraad staat traditiegetrouw op het programma van de jaarlijkse algemene vergadering. Elke inwoner en elke vereniging van Herent krijgt dan de gelegenheid om in alle discretie kandidaten voor te dragen.

Om organisatorische en praktische redenen wordt de huldiging van de vrijwilligers dit jaar uit de agenda van de algemene vergadering van 21 november 2018 gehaald en verplaatst naar het Cultuurforum in het voorjaar van 2019. De datum tot wanneer in alle discretie kandidaten kunnen voorgedragen worden, blijft momenteel ongewijzigd en is dus nog steeds vrijdag 12 oktober 2018. Aarzel vooral niet om dat te doen. Kijk eens rondom u, en dan vindt u ongetwijfeld zo iemand die vrijwillig altijd klaar staat om te helpen, bij alles en voor iedereen.

Hoe gaan we te werk?

Reglement en voordrachtformulier vindt u onderaan of aan het onthaal in De Kouter, Spoorwegstraat 6 in Herent.

Meer info

Contact en informatie: vrijetijdsdienst, afdeling cultuur: cultuur@herent.be, T 016 85 30 20 (vragen naar Georgette Gillis).

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.