Herentse Adventure LAB-Cache

Uw smartphone leidt u op uw zoektocht naar leuke en interessante plekken aan de hand van vragen.

Wat?

Een Adventure Lab Cache is een wandel- of fietstocht die u volgt via een app op uw smartphone. Aan de hand van vragen die u moet beantwoorden en enkele waypoints maakt u mooie en interessante wandelingen. Als u alle opdrachten juist hebt beantwoord wacht u nog een bonuscache.

De tochten variëren van 1 kilometer tot verschillende tientallen kilometers.

U kunt deze tochten terugvinden in steden, dorpen, de natuur ... en ze kunnen over verschillende onderwerpen (omgeving, gebouwen, natuur, raadsels...) gaan. Ze bestaan voor kinderen/gezinnen en voor volwassenen.

Kostprijs

De app Adventure Lab kost helemaal niets in de basisversie en ook een account aanmaken is gratis.

Downloaden

U kunt de app hier terugvinden en downloaden in de App-store of Google Play.

Adventure Lab in Herent

Op dit moment is er in Herent al één tocht beschikbaar. Deze is 10 kilometer lang en kan te voet of met de fiets afgelegd worden. Hij start aan Het Schrijn in de Tuin van Bethlehem. Alle verdere info staat in de app.

dinsdag 6 oktober 2020 16.07 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.