Herentse jeugddienst daagt thuisblijvers uit via #instachallenge

Jeugddienst Herent bedenkt de leukste uitdagingen voor kinderen en jongeren, die je van thuis uit kan doen!

Sinds donderdag 19 maart lanceert onze Herentse jeugddienst dagelijks om 12u stipt een leuke 'challenge' voor alle kinderen en jongeren; een opdracht die kinderen en jongeren van thuis uit, van in hun tuin, of vanuit de natuur kunnen uitvoeren. Alleen of met hun gezin, maar zeker niet met andere speelkameraadjes. De jeugddienst daagt iedereen uit om het 'online' tegen elkaar op te nemen.

Samen met de monitorenploeg en de collega's van vrije tijd, verzint de jeugddienst de leukste uitdagingen, waaronder: een heus kunstwerk maken met planten, op zoektocht gaan doorheen het huis, zelf een bellenblaas maken en die uitproberen, enzovoort. 

Er wordt sinds kort ook in verschillende gemeentes 'op berenjacht' gegaan. Hierbij kunnen kinderen samen met hun mama of papa een wandeling maken in de buurt, waarbij ze zo veel mogelijk beren proberen te spotten. Ook wij doen mee: plaats daarom ook zeker een (teddy)beer achter jouw raam.

Nog zo lang deze quarantaine blijft duren, en kinderen en jongeren helaas even niet meer kunnen afspreken met hun vriendjes en vriendinnetjes, blijven wij een online 'challenge' posten. Je kan ons volgen via Instagram en Facebook.

Alle maatregelen omtrent het Corona-virus kan je herlezen op onze websitewoensdag 25 maart 2020 13.36 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.