evenementen organiseren, herbruikbare bekers

voordelig herbruikbare bekers via raamovereenkomst

 
Vanaf nu kunnen alle Herentse verenigingen gebruik maken van de raamovereenkomst herbruikbare bekers. Een duwtje in de rug voor duurzame evenementen.
Sinds 1 januari 2020 is het verboden om drank te serveren in bekers, flesjes of blikjes voor eenmalig gebruik. Op basis van deze wetgeving ging Interleuven aan de slag en werd er een raamovereenkomst opgesteld voor het huren van herbruikbare bekers.Herent tekende in op deze overeenkomst zodat alle lokale verenigingen gebruik kunnen maken van deze service aan een voordeliger tarief.

Huren

Via https://www.interleuven.be/index.php?option=com_content&view=article&id=557:raamovereenkomst-herbruikbare-bekers-beschikbaar&catid=60&Itemid=241 kan je inloggen op het duidelijke platform. Je zegt welke bekers je nodig hebt en wanneer, wie de contactpersoon is, een factuur en klaar is kees. Verenigingen betalen online. Voor de standaard beker te ontlenen betaal je 2 cent. Reinigen bij gebruik kost 6 cent. Het ruimere aanbod aan bekers van Festicup kan ook ontleend worden, evenwel aan de standaard prijzen.

Kopen

De aankoop gebeurt via Ecocup die een aantal bekers ter beschikking stelt aan voordelige tarieven + een korting van 5% op de gehele catalogus.

Veel succes bij de komende evenementen!