Gezinszorg wordt Pluim

Niet van weggeweest, wel van naam veranderd. De diensten gezinszorg van Herent en Kortenberg hebben de krachten gebundeld om samen een sterke gezinszorgverlening uit te bouwen onder de nieuwe naam Pluim.

De samenwerking tussen de thuisdiensten van het Sociaal Huis Herent en het Welzijnshuis Kortenberg krijgt vanaf 1 december een nieuwe naam: Pluim. Via die diensten biedt Pluim zowel gezinszorg als huishoudhulp aan. Pluim zorgt ervoor dat gebruikers, door welke omstandigheden ook, thuis kunnen blijven wonen. Dat kan een tijdelijke of definitieve ondersteuning zijn.

Iedereen welkom bij de dienst Pluim

Pluim wil u helpen om op een comfortabele manier in uw thuisomgeving te blijven wonen. Afhankelijk van uw hulpvraag en hulpbehoevendheid (fysiek, psychisch en/of sociaal) kan de hulp tijdelijk of voor een langere periode aangeboden worden.
Pluim wil u zo optimaal en zo comfortabel mogelijk ondersteunen in uw eigen vertrouwde omgeving. Hebt u hulp nodig bij persoonsverzorging, het huishouden of onderhoud van uw woning? Dan is er Pluim en de zorg van Pluim voor u.

Meer info over de dienstverlening van Pluim (gezinszorg) en gezinszorg aanvragen vindt u hier.

Of sla het foldertje open (onderstaand als bijlage) 

woensdag 1 december 2021 8.30 u.