Gewijzigde verkeerssituatie Haachtstraat

Op 4 mei zijn snelheidsremmers geplaatst in de zone 30 in de Haachtstraat in het centrum van Veltem.

Daarmee willen we de bestuurders aanmoedigen om zich te houden aan de maximale toegelaten snelheid van 30 km/u. We willen er ook voor zorgen dat er meer aandacht is voor de voorrang van rechts. Fietsers moeten niet rond de wegversmalling heen rijden, maar kunnen gemakkelijk rechts van de versmalling blijven rijden. Andere voertuigen moeten de versmalling links voorbijrijden.

Het is een tijdelijke opstelling die na evaluatie wordt omgevormd naar een definitieve situatie met aanpassingen waar nodig.

donderdag 7 mei 2020 11.19 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.