Geen hondenpoep voor uw deur, affiche

Hondenpoep is niet alleen vervelend en vies, maar kan ook wormen verspreiden die infecties kunnen veroorzaken. Vooral spelende kinderen kunnen besmet raken.

Als hondenbezitter kunt u deze overlast vermijden door een plastic hondenpoepzakje mee te nemen als u gaat wandelen met uw hond. Dergelijke zakjes zijn te verkrijgen in dierenspeciaalzaken en bij de dierenarts.

Aan het centraal onthaal van De Kouter zijn gratis geplastificeerde affiches te verkrijgen waarmee u uw buurtbewoners op een ludieke wijze inlicht dat u niet opgezet bent met hondenpoep voor uw deur.

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.