Geef het voorbeeld, stop het virus

We willen allemaal terug kunnen afspreken met onze vrienden en familie. Door nu thuis te blijven, kunnen we de verspreiding van COVID-19 beperken. Zo helpt u onze ziekenhuizen om hun werk te blijven doen!

Onze zorgverleners in de ziekenhuizen zorgen er elke dag opnieuw voor dat zieke mensen de best mogelijke zorgen krijgt. Dit vraagt een grote inspanning en veel moed van hen. Elke dag opnieuw. Gelukkig zijn er nog voldoende bedden vrij in heel het land.

Dat zal enkel zo blijven als we strikt de maatregelen respecteren: blijf thuis, hou vol! Als u naar buiten moet, hou dan minstens 1,5 meter afstand van anderen en was heel regelmatig uw handen. Zo helpt u onze ziekenhuizen om hun werk te blijven doen!

Meer info: www.info-coronavirus.be

woensdag 15 april 2020 13.54 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken deels van thuis uit en deels met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot nader order. Voor bepaalde dienstverlening kunt u opnieuw online een afspraak maken. De mailberichten worden regelmatig gelezen en behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.