Fotofietszoektocht

Deze tocht neemt je 28 kilometer mee langs de mooiste plekjes in Herent. Je gaat op zoek naar 24 foto's. Je kunt die tocht doen van jong tot iets minder jong, met de gewone of met de elektrische fiets.

Wanneer?

De hele zomer (juli, augustus en september) kun je de fietstocht rijden.

Voor wie?

Voor iedereen die kan fietsen.

Wat?

Je wordt via een wegbeschrijving (op papier of GPX) langs een parcours van 28 kilometer geloodst. Op die route hebben we 24 foto's getrokken die je op papier meekrijgt. Die foto's zet je in de volgorde zoals je ze onderweg tegenkomt.

Praktisch

De bundel die je nodig hebt kun je hier downloaden en thuis printen (het beste wel in kleur) of je kunt die afhalen in De Kouter en in sporthal Ivo Van Damme (tijdens de kantooruren).

Je kunt ook terecht bij je fietsenmaker/sportwinkel

En bij deze bakkers, winkels en dagbladhandelaars:

Het GPX-bestand (voor in je GPS of smartphone) kun je ook onderaan vinden. Zo hoef je niet meer op de wegbeschrijving te letten tijdens het fietsen.

Antwoord indienen

Dat kan ofwel door je antwoorden in een omslag in de brievenbus van De Kouter te steken of je mag je antwoorden mailen naar Nico.claes@herent.be

Veiligheid

Alle foto's zijn genomen op plekken waar je veilig met de fiets kunt stoppen. De route steekt 2 keer de N26 over, maar telkens aan verkeerslichten.

Behalve in de Heideveldweg en de Bodemveldstraat is alle ondergrond verhard.

maandag 8 juni 2020 19.17 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.