Ezelsoor boekenkaftdag

Ezelsoor is een gratis boekenkaftdag voor kinderen. Kinderen kunnen op zaterdag 4 september tussen 13 en 18 uur in de Kouter hun schoolboeken kaften. Er zullen verschillende illustratoren aanwezig zijn om de boeken van coole tekeningen te voorzien. Er worden o.a. vertel- en voorleesmomenten georganiseerd in de bibliotheek en er staat een theatervoorstelling voor het hele gezin op het programma. 
 

Voor wie

Gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar

Wat is er te doen?

Kom gratis je schoolboeken kaften, wij voorzien tien leuke kaftpapieren én hulp bij het kaften.

Ezelsoor is meer dan 'boeken kaften' alleen.

Illustratoren Phaedra Derhore, Mandy van Baby in Red en Benjamin Leroy maken een tekening speciaal voor jou. Er is knutselmateriaal voorzien om je schoolboeken éxtra mooi te versieren. Theatergroep Hendrik & co speelt de gezinsvoorstellingen L'escabeau en Craie Troittoir. Herents auteur Linda Henslegers stelt haar allereerste kinderboek 'Team Staart' voor. Er zijn voorlees- en vertelmomenten in de bibliotheek en verschillende kleine workshops.

Hoe gaan we te werk?

Vanaf 1 september is het dragen van het mondmasker niet meer verplicht in het publiek toegankelijke ruimtes van openbare besturen of verenigingen en in de evenementensector voor activiteiten met minder dan 200 toeschouwers binnen.

Het dragen van een mondmasker blijft verplicht in de bibliotheek.

Vooraf inschrijven of registreren is niet nodig.

Meer info

Meer informatie over het programma van Ezelsoor volgt in de loop van de zomermaanden op onze website en de Facebookpagina's van Jeugd Herent en Bibliotheek Herent.