Energieke Daken: groepsaankopen PV-zonnepanelen en dakisolatie

Verlenging groepsaankoop wegens groot succes!

De provincie Vlaams-Brabant heeft op 12 mei 2017 in samenwerking met Pajopower, 3wplus, Igo, Kringwinkel Hageland en de gemeenten de campagne ‘Energieke daken’ gelanceerd. Via infosessies en een groepsaankoopactie van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen wil de provincie in samenwerking met de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.

IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen hebben voor de Leuvense regio een aantal lokale aannemers en installateurs geselecteerd voor de uitvoering van de werken. Een kwalitatief onberispelijke uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan daarbij centraal.

Wegens het grote succes heeft de organisatie besloten om de huidige voorwaarden van de groepsaankoop te verlengen tot en met 31 maart van dit jaar. U kunt dus nog steeds intekenen en genieten van de vele voordelen. Inschrijven doet u via de website www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop. Daar vindt u ook alle andere informatie over deze campagne.

Meer info: IGO, Sam De Raeymaeker, 016 35 29 71, sam.deraeymaeker@igo.be

donderdag 18 januari 2018 8.59 u.