Zelfstandigen in moeilijkheden

Dyzo. Het anker voor ondernemers in moeilijkheden. 

Als ondernemer kun je in woelig vaarwater terecht komen. Is dat voor jou het geval, dan vind je bij Dyzo kosteloos en in alle discretie een partner die jouw uitdagingen kent en je de weg toont naar oplossingen. Dyzo geeft ook beleidsaanbevelingen op basis van jouw ervaringen, zodat je stem wordt gehoord en regelgeving kan veranderen.

Dyzo is het uniek aanspreekpunt voor ondernemers in moeilijkheden: 

  • die wonen of actief zijn in het Vlaams Gewest;
  • klein of groot: zowel micro, kleine, middelgrote als grote ondernemingen
  • eenmanszaken en vennootschappen
  • in elke sector

Ons advies is kosteloos en onze kwaliteit wordt erkend door de Vlaamse en Europese overheid. Je hoeft geen lid te zijn van een belangenorganisatie om op ons beroep te doen. Alles wat je Dyzo toevertrouwt, is beschermd door discretieplicht. Kortom: op Dyzo kun je vertrouwen.

Wat doet Dyzo?

Dyzo toont je de weg naar (praktische) oplossingen.

Je onderneming terug gezond maken.

Hoe je kosten te verminderen? Extra inkomsten vinden? Kun je nog kredieten krijgen? Samen bepalen we welke weg je wilt bewandelen, op je eigen tempo tot je klaar bent om alleen verder te gaan.

Is jouw bedrijf te redden?

Is een schuldenregeling met bescherming tegen je schuldeisers mogelijk? Een herstelplan ontwikkelen en uitvoeren vraagt tijd, middelen en volharding. Wij zijn graag je metgezel.

Je bedrijf toch niet levensvatbaar?

Soms is een faillissement de beste of zelfs enige oplossing. Emoties zoals verdriet, schaamte en woede zijn dan heel herkenbaar. We begeleiden jou naar een, mogelijk schuldenvrije, nieuwe (professionele) start, voortbouwend op je talenten, ervaring en eigenheid.

Bij ons geen standaardtrajecten, maar advies en begeleiding op maat. Onze aanpak is hands-on én integraal: bedrijfseconomisch, juridisch, fiscaal én psychologisch. Dyzo helpt de onderneming, maar ondersteunt vooral de ondernemer.

Hoe kun je Dyzo contacteren?

Wacht niet tot het water je aan de lippen staat. Maar contacteer Dyzo. Met ons als je klankbord en expert geraak je sneller weer op de goede weg.