De paasvakantie vindt plaats met verstrengde coronamaatregelen

Goed nieuws voor alle deelnemers die zich hebben ingeschreven voor De Speelkriebels; we zien het haalbaar om het aanbod te organiseren volgens de verstrengde maatregelen.

Jullie hebben het ongetwijfeld al gehoord: op vrijdag 20 maart werden de coronamaatregelen voor het jeugdwerk, waaronder ook onze gemeentelijke vakantiewerking, nogmaals verstrengd.

Verstrengde coronamaatregelen voor de speelpleinwerking

Team jeugd stak, samen met de stuurgroep animatoren en de schepen van jeugd, de koppen samen en ziet het haalbaar om de vakantiewerking te laten plaatsvinden volgens de verstrengde maatregelen. Goed nieuws voor al onze deelnemers dus.

De daginschrijvingen voor De Speelkriebels werden echter wel stopgezet, omdat alle plaatsen inmiddels bezet zijn. Het is voor ons niet haalbaar om, bovenop de bijna honderd deelnemers die zich al ingeschreven hebben voor onze vakantiewerking, in nog extra plaatsen te voorzien.

De speelpleinwerking zal plaatsvinden in contactbubbels van tien deelnemers, in ons speelpleingebouw op de Warotsite, Warotstraat z.n. te Winksele en in omliggende gebouwen van partners.

Inschrijven voor de vooropvang 's ochtends

Om onze animatorenploeg niet onnodig te overbelasten, willen we ouders die gebruik willen maken van de vroege vooropvang tussen 7.30 en 8.15 uur, vragen om hun kind(eren) daarvoor vooraf in te schrijven. Zo stemmen wij de planning van onze animatoren af op jullie noodzaak.

De voor- en naopvang vindt plaats op de Warotsite, Warotstraat z.n. te Winksele.
Onze speelpleinwerking begint 's morgens om 9 uur, de activiteiten eindigen 's avonds om 16.30 uur.

Belangrijke informatie voor ouders

Elke ouder ontvangt voor aanvang van de vakantiewerking alle informatie omtrent de contactbubbels en de verstrengde maatregelen. Gelieve deze informatie aandachtig te lezen om je kind(eren) 's ochtends tijdens onze speelpleinwerking op de juiste locatie aan te melden en alles zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.

Gelieve de medische fiche voor aanvang van de vakantie in te vullen.

Op dit moment zijn alle plaatsen volzet

Sinds het begin van de coronamaatregelen hanteren we de afspraak dat je alleen voor een hele week kan inschrijven, want ook al zou je kind slechts voor één of twee dagen naar het speelplein komen, neem je een plaatsje voor een hele week in bij de contactbubbel. Gelieve hiermee rekening te houden.

Je kind(eren) inschrijven op de reservelijst is mogelijk, je krijgt dan een seintje als er last minute nog een plaatsje zou vrijkomen wegens een annulatie.

Annuleer tijdig en help zo anderen verder

Kan of wil jouw kind toch niet meer naar onze vakantiewerking komen? 

Annuleer het plaatsje voor zondagavond 28 maart via een mailtje naar vakantiewerking@herent.be Zo kunnen we op maandag 29 april de reservelijsten raadplegen en kunnen we misschien nog andere kinderen en ouders uit de nood helpen.

dinsdag 23 maart 2021 14.44 u.