De gemeente Herent zoekt technisch assistenten

voor de aanleg van een wervingsreserve. Solliciteren voor technisch assistent groen, gebouwen en wegen kan tot 31 oktober 2017

Gemeente Herent zoekt (m/v)
Voor de aanleg van een wervingsreserve (3 jaar)
Technisch assistenten groen, gebouwen, wegen

  • Niveau D/voltijds
  • Bruto maandloon: vanaf 1854,69 euro
  • Bij de aanwerving houder zijn van een rijbewijs C
  • Geen diplomavereisten

Wij verwachten een kandidaat die beantwoordt aan het volgende profiel

De werkzaamheden houden o.a. in: het technische onderhoud van de gemeentelijke gebouwen; het onderhoud van de begraafplaatsen, groenvoorzieningen en de grachten, het vrijhouden van de veld- en voetwegen, het verzorgen van algemene reinigingswerken in de gemeenten, het plaatsen van nodige infrastructuur, instaan voor kampvervoer jeugdverenigingen, het verrichten van opruimwerkzaamheden na de wekelijkse markt en de occasionele feestelijkheden.

Wij bieden aan

Voltijdse contractuele functie, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gunstige vakantieregeling en terugbetaling van het openbare vervoer

Hoe kunt u solliciteren?

Uw kandidaatstelling richt u op het voorgeschreven inschrijvingsformulier met een kopie van het rijbewijs C, aan het college van burgemeester en schepenen, Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent.

Uiterste inschrijvingsdatum: dinsdag 31 oktober 2017 (postdatum telt)

Voor bijkomende inlichtingen, de functiebeschrijving, de aanwervingsvoorwaarden en het inschrijvingsformulier kunt u terecht op de personeeldienst, T: 016 85 30 20; e-mail : personeel@herent.be of hier:

 

 

maandag 9 oktober 2017 16.37 u.