Coronamaatregelen vakantiewerking

Als iedereen zich aan de maatregelen houdt, zijn we ervan overtuigd dat onze speelpleinwerking, ook in augustus in alle veiligheid kan blijven doorgaan.

Op maandag 6 juli ging onze speelpleinwerking van start. Een team van enthousiaste animatoren en hoofdanimatoren, ondersteund door onze jeugddienst, stond wekelijks klaar om jullie kinderen een fantastische speelpleinweek te bezorgen!

Ondanks de vele coronamaatregelen, slaagden we er toch in om er een schitterende, maar veilige, eerste speelpleinmaand van te maken. We willen alle ouders bedanken voor het vertrouwen in onze speelpleinwerking, maar ook om de coronamaatregelen zo goed op te volgen.

Ook in de maand augustus blijven we onze speelpleinwerking, met minstens even veel enthousiasme, verder organiseren.

In de 'Infofolder coronamaatregelen' zetten we, naar aanleiding van de nationale veiligheidsraad op 27 juli, de belangrijkste coronamaatregelen voor de maand augustus op een rijtje.

Het weekend voor aanvang van een nieuwe speelpleinweek, ontvangt elke ouder van een inschreven kind een herinneringsmail met de meest recente maatregelen.

Alle vakantieweken in de maand augustus zijn reeds volzet.

dinsdag 28 juli 2020 14.24 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.