Cambio komt naar Herent!

Vanaf 1 januari 2018 richt Cambio een eerste standplaats in aan de parking van De Kouter. Indien de vraag voldoende groot blijkt te zijn, kunnen meer deelwagens volgen.

‘Cambio autodelen’ is een flexibele formule waarbij particulieren, organisaties en bedrijven een deelwagen kunnen reserveren en ontlenen wanneer ze maar willen; dag en nacht, zowel tijdens de week als in het weekend. Met een abonnement kunt u de wagen reserveren en niet alleen ophalen op de gloednieuwe standplaats van Herent, maar ook op de andere standplaatsen in ons land. Naast de vaste abonnementskost betaalt u volgens het gebruik: tijdsduur en kilometers. Indien u sporadisch een wagen nodig hebt, komt dat heel wat goedkoper uit dan een eigen wagen. Bovendien zorgen dit soort deelsystemen ook voor een lagere druk op de reeds verzadigde wegen, wordt de parkeerdruk kleiner en wordt het bestaande wagenpark efficiënter gebruikt.

Hebt u interesse, maar zit u nog met een aantal vragen? Kom dan zeker naar onze infoavond op 16 januari om 20 uur in GC De Wildeman tijdens de 'open MAR'. Samen met de mensen van cambio geven we u uitleg over het systeem en worden alle vragen die u hebt beantwoord.

Wie bovendien een cambio-kaart aanvraagt voor einde januari 2018 betaalt geen instapkosten. Wie snel beslist bespaart dus maar liefst 35 euro en ontvangt zijn/haar cambio-kaart volledig gratis.

Meer info is te vinden op www.cambio.be en bij de gemeentelijke milieudienst via duurzaamherent@herent.be.

vrijdag 24 november 2017 11.15 u.