Buurtsport XL

Op woensdag 31 juli organiseren we in wijk 's Herenwegveld een geweldige Buurtsport XL voor kinderen van 2 tot 15 jaar. Dit doen we samen met het wijkcommité , het Lokaal Dienstencentrum, Homestart en Bib Herent.

 Tussen 13.00 en 18.00 uur verandert het buurtplein in een sportief paradijs vol plezier en activiteiten. Dit evenement is dé perfecte gelegenheid voor kinderen om nieuwe sporten te ontdekken, vrienden te maken en volop te genieten van de zomervakantie.
Er zullen diverse sportinitiaties zijn waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen en nieuwe vaardigheden kunnen leren. Van voetbal tot dans, er is voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen de spectaculaire springkastelen voor uren springplezier. Voor de kleintjes zijn er een aangepaste springkastelen, zodat iedereen veilig kan meedoen.
Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen ouders en begeleiders genieten van het gezellige zomerterras voor een verfrissend drankje. Dat wordt genieten!
BuurtsportXL is niet alleen actief zijn, maar ook andere fijne Herentenaren te onmoeten. Zet 31 juli dus alvast in je agenda en mis deze onvergetelijke dag niet!

dinsdag 4 juni 2024 16.32 u.