Buurtinformatienetwerk (BIN) Winksele-Delle

Het BIN in Winksele-Delle kwam er op initiatief van de bewoners. Daarmee willen ze hun steentje bijdragen aan het voorkomen van misdrijven, mee uitkijken naar verdachte zaken en die meteen melden aan de politie via 101.

Zowel de gemeente als de politiezone steunen het project, ook financieel, waardoor iedere bewoner van het gebied gratis lid kan worden.

Het BIN Delle omvat de volgende straten: Molenweg, Kortestraat, Rijgelstraat, Oude-Hoevestraat, Lindenstraat, Potestraat, Eikestraat, Ellestraat, Reikemstraat, Pachthovenweg, Ketelstraat, Drieskensweg, Bosstraat, Groenstraat, Reikemstraat, Vormzeelweg, Mechelsesteenweg (oneven huisnrs. van 741 t.e.m. 1197 en even huisnrs. van 736 t.e.m. 1160), Lipselaan (oneven huisnrs. van 47 t.e.m. 63 even huisnrs. van 80 t.e.m. 88) en Stokstraat.

Voor wie

Bewoners die in het BIN-gebied wonen.

Hoe gaan we te werk?

  • Bewoners die in het BIN-gebied wonen en die zich aansluiten, worden door de politie op de hoogte gebracht via sms of e-mail wanneer zich een diefstal op heterdaad of een verdachte situatie voordoet. Indien men hierover nuttige informatie heeft, moet men de politie meteen verwittigen via het nummer 101.
  • U kunt lid worden door een e-mail te sturen naar pz.herko.diefstalpreventie@police.belgium.eu of te bellen naar politie HerKo via het nummer 016 85 34 00.