Bladkorven Lenteschoonmaak verwijderd

Vrijwillige Mooimakers die volle witte zwerfvuilzakken hebben kunnen die niet meer kwijt in de bladkorven in de gemeente. Die vuilzakken worden vanaf nu opgehaald door de groendienst. Geef ons wel eerst een seintje.

De bladkorven die sinds de maand maart tijdelijk werden geplaatst voor het inzamelen van de volle witte zwerfvuilzakken in het kader van de ‘Lenteschoonmaak’, werden verwijderd.

Vanaf nu kunnen de vrijwillige mooimakers die volle witte zwerfvuilzakken hebben dit via mail (mooimakers@herent.be) of telefonisch (016 853 020) laten weten.

De zwerfvuilzakken zullen wekelijks op woensdag door onze ploeg van de groendienst aan huis opgehaald worden.

dinsdag 28 juli 2020 11.36 u.
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.