Bijzondere politieverordening gemeentelijke administratieve sancties stilstaan en parkeren, 20 februari 2018

De verordening regelt o.a. overtredingen van een parkeer- of stilstandsverbod op bijvoorbeeld een woonerf, het parkeren voor de poort van een private parking of bij een bushalte, op een plaats waar dit gevaar oplevert voor andere weggebruikers (bv. parkeren op het trottoir, te dichtbij een zebrapad of op een fietspad, zonder officiële kaart parkeren op plaatsen voor personen met een handicap …).

Hoe GAS bij verkeer wordt geregeld in Herent vindt u op de site van politie HerKo.

Voor wie

De verordening is van toepassing vanaf 18 jaar.

Meer info

Gecoördineerde versie verordening van 14 juni 2016 en aangepaste verordening van 20 februari 2018
Gepubliceerd op www.herent.be op 17 april 2018

Aangepaste verordening (bedragen) goedgekeurd op de gemeenteraad van 20 februari 2018
Gepubliceerd op www.herent.be op 21 maart 2018

Oorspronkelijke verordening goedgekeurd op de gemeenteraad van 14 juni 2016
Gepubliceerd op www.herent.be op 18 november 2016

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.