Thematafels in de bibliotheek

In juli vind je inspiratie om 'anders' te reizen op de volwassenenboekentafel en knutsel- en spelletjestips op de boekentafel van de jeugd.

Regelmatig werkt de bibliotheek rond een bepaald thema. 

Op de thematafels vind je verschillende boeken, dvd's, strips, luisterboeken ... over dat onderwerp. Je kunt die materialen vrij inkijken en/of ontlenen.

Boekentafel volwassenen: Reizen anders bekeken

De vakantiemaanden zijn weer aangebroken. Ga je terug naar het vertrouwde hotel in Italië of die leuke camping in Frankrijk? Of heb je genoeg van de traditionele reizen langs de platgetreden paden? Dan is het misschien tijd voor een alternatieve reis: Een bootreis, survivaltrip, wandelexpeditie, een roadtrip per auto of op de moto of toch liever met de trein? Warm of koud klimaat? Zet je cocktail klaar want deze boeken nemen je mee naar andere oorden...

 

Boekentafel jeugd: knutselen en spelletjes

Verveel je je soms tijdens de zomervakantie? Kun je niet buiten spelen omdat het regent? Dan kan je nog altijd aan de slag met de knutsel- en spelletjesboeken van de bibliotheek. Tijdens de maanden juli en augustus vind je in de bibliotheek een boekentafel vol inspiratie.

vrijdag 14 juli 2017 18 u.