Bewegen op verwijzing (BOV)

Wilt u meer bewegen? Zit u teveel stil? Maar hebt u geen zin in sport of verliest u al snel uw motivatie? De BOV-coach helpt u verder!

Met een verwijsbrief van uw huisarts kunt u een beroep doen op de ?bewegen op verwijzing?-coach van Herent, Kristel Vleugels. U krijgt persoonlijke begeleiding tegen een laag tarief. Samen met uw BOV-coach maakt u een beweegplan om makkelijk meer te bewegen op uw eigen tempo. Zo leeft u actiever, krijgt u een gezondere levensstijl en zit u beter in uw vel.

Uw eigen beweegplan

Uw beweegplan is iets heel persoonlijks. Wat werkt voor de ene, doet dat niet altijd voor de andere. Vertel uw coach daarom waar u zich goed bij voelt. Samen met u maakt zij een plan op om makkelijk meer te bewegen.
Beweegt u graag in groep of doet u dit liever in uw eentje? Uw coach vindt voor u de leukste manieren om gezonder te leven.

Kostprijs

Dankzij ?Bewegen op Verwijzing? profiteert u van heel lage tarieven. U betaalt uw coach maar 5 euro per half uur voor een individuele sessie en 1 euro per half uur voor een groepssessie. Als u recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, krijgt u nog een extra korting. Kortom: privébegeleiding door een professionele coach voor weinig geld!

Voor meer info:

donderdag 17 januari 2019 15.02 u.