fotograaf headshots.be

2020 het jaar dat we onze eigen fotostudio hebben afgebouwd in de oude melk fabriek ‘Vitalec’ in Herent. Na 3 maanden keihard zwoegen staat de toch wel een beetje uit de hand gelopen studio van 130m2 op de kaart. Supertrots zijn we dan ook op het resultaat. De meubels zijn zelf gemaakt van het staal van de melk fabriek zelf en de melk flessen doen dienst als lampen boven onze prachtige vergadertafel van bijna 6 meter lang.

In de eerste plaats was het plan om enkel headshots (portret) te gaan doen maar naarmate de plannen groeiden en de studio ook zijn we uitgegroeid naar een volwaardige studio waar complete sets gebouwd kunnen worden. Ook mijn tweede passie food-fotografie kan hier volledig tot zijn recht komen, omdat we nu een zee van ruimte hebben.

Het maken van goede headshots is een vak op zichzelf en ontstaat alleen in samenwerking met een getrainde fotograaf die juist daar de aandacht legt. Door de klant te begeleiden naar een houding en een look die spontaan, vertrouwd  en sympathie  uitstraalt.

?

"Ons doel is dat beeld te maken dat iemand aanspreekt om contact met u op te nemen of te gaan samenwerken."

?

Hierin zijn we bij headshots.be gespecialiseerd, wij maken graag  samen met u die perfecte Headshot!

Doordat wij werken met onze vaste MUA - Peggy zijn we volledig ingespeeld op elkaar en daardoor behalen we een beter resultaat. Peggy en ik weten precies wat we van elkaar verwachten en als team zeer efficiënt om een bepaalde look te creëren die de klant het beste past. Make-up is meer dan enkel een kleur aanbrengen, het zien wat een persoon zo mooi maakt en dat nog meer accentueren zodat deze zich op dat moment stralend voelt. Daarvoor doen we het. Wat wij het leukste vinden, Is de interactie van de klant met de lens en het coachen van onze klanten naar een geweldige foto. Het verschil van de eerste paar foto’s in een headshot sessie en na het coachen de uiteindelijke geselecteerde fotoreeks is echt enorm. 
Klanten die aan het einde van een photoshoot verbaasd zeggen:


                             “Wauw ben ik dat echt?!” 


Geeft ons zoveel voldoening & energie dat het de drijvende kracht is achter onze passie en ons bedrijf. 

Contactgegevens

Adres
Pastorijstraat 5 3020 Herent
Tel.
0490 444 859
GSM
0490 444 859
E-mail
info@headshots.be

Contactpersoon

waslander robin

Openingstijden

op afspraak via de site :)