Fotograaf Inge

Kinderfotograaf voor kids en hun gezin ! 

pasfoto's / livestyle / studio / op locatie ...
Artistieke fotografie

“Mama, wanneer komen we nog eens terug?”

Inge Puttemans fotografeert kinderen. Zoals ze echt zijn. Helemaal in hun sas. Stoer, oprecht, speels, tikkeltje stout of vrolijk en blij.

Hoe ga ik te werk?

We maken eerst een praatje over je kind. Wat zijn zijn/haar interesses? En de persoonlijkheid? Heb je al een idee van het soort fotoshoot? Wil je de gezinsdynamiek in beeld brengen? Samen knutselen? Je kind helemaal zijn/haar ding laten doen? Het kan allemaal ...

Kinderen met beperking: we vinden een oplossing!

Mijn fotostudio bevindt zich in de zolderkamer. Voor kinderen met een (fysieke) beperking is dat niet de ideale locatie. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Ik ga samen met de ouders graag op zoek naar een geschikte locatie. Vanuit mijn ervaring met vrijwilligerswerk bij kinderen met een beperking voel ik goed aan wat de noden zijn. Een praatje vooraf lost al heel wat vragen op.

De waarde van rust.

Eerst het spel, dan de foto. Kinderen op hun gemak stellen. Daar begint alles mee. Tijd geven om te ontdooien en te landen. Ooit kreeg ik een heel verlegen kindje over de vloer dat absoluut niet op de foto wilde. Ik legde mijn materiaal aan de kant, en we begonnen samen met autootjes te spelen. De ouders begrepen het niet. Ze kwamen toch voor een foto? Na een half uurtje was het kind helemaal ontdooid, lacherig en speels en wou hij enthousiast op de foto. En de ouders? Het waren de meest tevreden klanten die ik ooit zag. Kortom: een kind dat zich op zijn gemak voelt, zich amuseert, voelt dat het allemaal zo ernstig niet is, laat zich makkelijk fotograferen. Ik maak daar heel graag tijd voor.

Tot in de puntjes afgewerkt.

Ik maak er een punt van om de foto’s tot in de puntjes af te werken. Nabewerking, papierkeuze, het drukken, het glas en de kaders ... het moet allemaal af zijn. Puur, eenvoudig en kwalitatief. Niet iets waar je na een paar weken op uitgekeken bent. Ik werk dan ook samen met mensen die net zoals ik een passie hebben voor hun vak. Eigenheid, geen commercie.

Contactgegevens

Adres
weggevoerdenstraat 30 3020 HERENT
GSM
0496075185
E-mail
info@ingeputtemans.be
Website
www.ingeputtemans.be

Contactpersoon

Puttemans Inge

Openingstijden

Op afspraak. 

info@ingeputtemans.be

GSM: 0496 / 07 51 85

Voor pasfoto's kan u online een afspraak maken via de website.