Asfalteringswerken

Woensdag 13 en donderdag 14 december 2023

Op deze 2 dagen zal er een asfalteringsproject plaatsvinden op de Leuvenstraat tot aan de grens met Kortenberg. Hierdoor kan de Leuvenstraat niet gebruikt worden door het verkeer tussen Kortenberg en Veltem.

Van 4 tot en met 15 december 2023

Woensdag 13 december zullen alle werkzaamheden worden afgewerkt en zullen de straten opgekuist worden.

Update 12/12: De Radioweg vanaf huis nummer 8 is bereikbaar via de Meerbeeksesteenweg, de Terbankbosstraat en de Bovenbergstraat.

Update 7/12

Op 8 december wordt er niet geasfalteerd. Er wordt wel verder gewerkt aan de herstellingen van goten, borduren, putdeksels... De straten zijn toegankelijk maar er kan hinder zijn.

De vuilophaling van Eco-werf gaat gewoon door.

Maandag 11 december (zie groen plan)

In de Bovenbergstraat, Roetaardstraat, een deel van de Nekwinkelstraat en het doodlopend deel van de Hoogveldstraat (nummers 68 -78) zal er op maandag 11 december geasfalteerd worden. Hierdoor zijn deze straten niet toegankelijk. De straten zullen volledig afgesloten worden. Alle wagens moeten buiten de werfzone geplaatst worden anders kun je niet meer door- en/of wegrijden.

Dinsdag 12 december (zie paars plan)

De Hoogveldstraat en het stukje Radioweg worden geasfalteerd op dinsdag 12 december. Hierdoor zijn deze straten niet toegankelijk. De straat wordt volledig afgesloten. Alle wagens moeten buiten de werfzone geplaatst worden anders kun je niet meer door- en of/wegrijden.

De bewoners van Bornput moeten er rekening mee houden dat op dinsdag 12 december hun straat ook volledig afgesloten is en dus ook niet bereikbaar en/of toegankelijk is met de wagen.

Update 6/12: In de Roetaardstraat vinden momenteel herstellingswerken aan de goten plaats. Hierdoor is de straat volledig afgesloten voor al het verkeer.

Update 5/12: Het freeswerk is afgerond. Vanaf 6 december worden er herstellingen uitgevoerd aan onder meer goten, deksels en borduren. Tijdens de herstellingswerken blijven de straten toegankelijk.

De aannemer, Vanhoeyveld BV, heeft de opdracht gekregen om het asfalt in de Hoogveldstraat, Nekwinkelstraat, Roetaardstraat en de Bovenbergstraat te vernieuwen.

De werken zullen plaatsvinden van 4 tot 15 december. De toegang/doorgang zal moeilijk zijn tijdens de werkzaamheden en dit van 7 tot 17 uur. De planning is evenwel afhankelijk van de weersomstandigheden.

De aannemer zal de omleidingen aanduiden met de nodige signalisatie en borden ter plekke. Aan de bewoners wordt gevraagd hun wagen te parkeren buiten de werkzone.

Aangezien de aannemer in verschillende fasen zal werken, is het aangeraden om de webpagina dagelijks te checken. We zullen steeds ten laatste 24 uur op voorhand de straat doorgeven waar er wordt geasfalteerd en de woningen op dat moment dus niet met de wagen bereikbaar zijn. Eens het asfalt er ligt, mag er 24 uur niet op gereden worden.

Wij verontschuldigen ons voor de hinder die je tijdens de uitvoering van dit werk zou kunnen ondervinden.