Advies voor mensen die thuis geïsoleerd zijn en hun omgeving

Wat moet u precies doen als u wegens Covid-19 thuis in isolatie zit? U hebt richtlijnen gekregen, maar u hebt ze misschien niet allemaal kunnen onthouden? Aan dit bericht hebben we een overzicht met alle richtlijnen op een rijtje gekoppeld.

U bent ziek van COVID-19, of er is een vermoeden dat u besmet bent met Covid-19 – wat wil zeggen dat u symptomen vertoont. Volg dan het onderstaande advies om te voorkomen dat het virus zich verspreidt naar anderen in uw huishouden (mensen bij u thuis) en uw omgeving. De duur van deze maatregelen wordt besproken met de huisarts, maar ze zijn minstens van toepassing totdat de symptomen verdwenen zijn.

U kunt info over thuisisolatie ook vinden op:

vrijdag 10 april 2020 9.38 u.
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken deels van thuis uit en deels met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot nader order. Voor bepaalde dienstverlening kunt u opnieuw online een afspraak maken. De mailberichten worden regelmatig gelezen en behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.