Opstellingendag

Heb jij al gehoord van opstellingen? Dit is een krachtige methode waarbij een steeds herhalend probleem of obstakel uit jouw familie of relatie- of werkleven in beeld wordt gezet. Onderliggende zaken die spelen maar die via een gesprek moeilijk naar boven komen, worden via een opstelling zichtbaar. Dit omdat de methode werkt via aanvoelen en het 'wetende veld', eerder dan via ons m...

Heb jij al gehoord van opstellingen?


Dit is een krachtige methode waarbij een steeds herhalend probleem of obstakel uit jouw familie of relatie- of werkleven in beeld wordt gezet. Onderliggende zaken die spelen maar die via een gesprek moeilijk naar boven komen, worden via een opstelling zichtbaar. Dit omdat de methode werkt via aanvoelen en het 'wetende veld', eerder dan via ons mentale, rationele denken dat slechts het topje van ons wetend bewustzijn omvat. In een opstelling kan je naar een dieper bewustzijn gaan en de fundamentale oorzaken van problemen in ons leven bekijken en zelfs vrijmaken en helen.


In een groepsopstelling brengt iemand een vraag aan en gaan anderen de personen of elementen uit het verhaal representeren. We begeleiden de representanten doorheen de dynamiek van de opstelling tot de energie in het systeem terug stroomt en er een antwoord is op de vraag. De vraagsteller observeert en laat alles binnenkomen. Als representant ervaar je de energie en dynamiek in het systeem van de vraagsteller en verrijk je jezelf met deze ervaring.


Doordat we op diepgaand niveau elkaars familiesysteem aanraken en invoelen, ontstaat er op een opstellingendag ook een krachtige verbinding tussen de deelnemers. Een dag waarop je de liefde letterlijk voelt stromen, je zijn gevoed wordt en er voor elk een stukje transformatie plaatsvindt.


Ben jij er graag bij, wil je familie opstellingen eens zelf ervaren of heb je een vraag die je wilt laten opstellen? Schrijf je nu en verzeker je van je plek, van harte welkom !


Bijdrage: representant: 50€, vraagsteller:95€  

Info

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Vraagsteller - 95,00 euro

Waar

Groepspraktijk De ondersteuning

Tickets