Halfoogst Rommelmarkt

Eerste editie van de Halfoogst Rommelmarkt. Deze wordt gelijktijdig met de smulnamiddag van het Halfoogst Restaurant georganiseerd. De rommelmarkt vindt plaats op de parking van de Parochiezaal van Winksele-Delle op zaterdag 17 augustus 2024 van 8u-16u. Klaarzetten kan vanaf 6u30. De standen zijn minimaal 3 meter en maximaal 10 meter lang. De auto kan bij de stand geplaatst worden, a...

Eerste editie van de Halfoogst Rommelmarkt. Deze wordt gelijktijdig met de smulnamiddag van het Halfoogst Restaurant georganiseerd.
De rommelmarkt vindt plaats op de parking van de Parochiezaal van Winksele-Delle op zaterdag 17 augustus 2024 van 8u-16u. Klaarzetten kan vanaf 6u30. De standen zijn minimaal 3 meter en maximaal 10 meter lang. De auto kan bij de stand geplaatst worden, anders is er gratis parking vlakbij.
De kostprijs voor de stand bedraagt €3 (voor maximaal 10 meter), maar voor €5 krijgt u er ook een portie pannenkoeken met suiker bij.
Uitgebreid aanbod eten en drank is te verkrijgen in de zaal en op het terras en voor onze standhouders zal er de mogelijkheid zijn om eenvoudig iets te bestellen.
Springkasteel aanwezig !

Info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Stand + 1 portie pannenkoeken met suiker - 5,00 euro

Waar

Organisatie

Parochiale Werken Delle