Arnout Van den Bossche - Coach (try-out)

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om 'te werken aan jezelf'. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Wil je weten hoe ...
Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om 'te werken aan jezelf'. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om 'je essentie te leven' of om 'je emotionele blokkades op te lossen'? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow 'Coach'. Met zijn gekende schema's geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen.

De beste investering in jezelf!
(Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro)

Over Arnout

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows 'Burn-Out voor Beginners' en 'De Relatiefluisteraar'. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 toeschouwers. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

Gerealiseerd met de steun van de tax-shelter-maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Kansentarief UiTPAS - 3,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Leuven - 3,00 euro

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats

Tickets

Organisatie

GC De Wildeman