2023-2024 / Algemene dansen / 1e jaar beginners paren / vrijdag 19:45

Algemene cursus 1e jaar beginners In 14 lessen leren we de basis van de volgende dansen: quickstep, tango, wals (langzaam en vlug), chacha, rumba, jive, discoswing en slow. Na afloop van deze cursus kan je verder met de cursus 'Algemene dansen 1e jaar gevorderden'. Leraar: Tino Van de Velde Hoe inschrijven? Selecteer bij je inschrijving een gezinslid als danspartner of nod...

Algemene cursus 1e jaar beginners

In 14 lessen leren we de basis van de volgende dansen: quickstep, tango, wals (langzaam en vlug), chacha, rumba, jive, discoswing en slow.

Na afloop van deze cursus kan je verder met de cursus 'Algemene dansen 1e jaar gevorderden'.

Leraar: Tino Van de Velde

Hoe inschrijven?

Selecteer bij je inschrijving een gezinslid als danspartner of nodig een danspartner uit indien deze niet tot dezelfde gezinsaccount behoort. De inschrijving met een gezinslid als partner kan onmiddellijk afgerond worden. Heb je een danspartner uitgenodigd? Dan ontvang je bevestiging zodra je danspartner de uitnodiging accepteert en zijn/haar inschrijving voltooid heeft.

Oefenavonden

We organiseren wekelijks in het weekend oefenavonden voor onze leden waar je optioneel aan kan deelnemen. De oefenavonden zijn de ideale gelegenheid om te genieten van vrij dansen op aangepaste dansmuziek. Bovendien oefen je op deze manier je danspassen nog eens extra in.

Info

Wanneer

Prijs

€ 185,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Leuven - 37,00 euro

Tickets

Organisatie

Dansschool De Smet-Camby