2023-2024 / Algemene dansen / 1e jaar beginners singles +18 / woensdag 19:45

Algemene cursus 1e jaar beginners In 14 lessen leren we de basis van de volgende dansen: quickstep, tango, wals (langzaam en vlug), chacha, rumba, jive, discoswing en slow. Na afloop van deze cursus kan je verder met de cursus 'Algemene dansen 1e jaar gevorderden'. Er geldt voor deze cursus een minimum leeftijd van 18 jaar. Leraren: Melissa Singles In een cursus voor 'sin...

Algemene cursus 1e jaar beginners

In 14 lessen leren we de basis van de volgende dansen: quickstep, tango, wals (langzaam en vlug), chacha, rumba, jive, discoswing en slow.

Na afloop van deze cursus kan je verder met de cursus 'Algemene dansen 1e jaar gevorderden'.

Er geldt voor deze cursus een minimum leeftijd van 18 jaar.

Leraren: Melissa

Singles

In een cursus voor 'singles' schrijf je in zonder vaste danspartner. Gedurende de les wordt er regelmatig van partner gewisseld, zo leer je al dansend je medecursisten kennen. 

We streven uiteraard naar een evenwicht tussen aantal ingeschreven heren en dames. Hierdoor kan het zijn dat de bevestiging voor je inschrijving even op zich laat wachten. We bevestigen je inschrijving indien de verhouding tussen aantal heren en dames beheersbaar is.

Helaas kunnen we niet garanderen dat er iedere les evenveel heren als dames aanwezig zullen zijn. Doordat er regelmatig van partner gewisseld wordt, ben je zeker dat je iedere les aan dansen toekomt.

Indien we op de hoogte zijn van afwezigheden, zullen we dit steeds proberen op te vangen door invallers uit een hoger cursusjaar uit te nodigen.

Oefenavonden

We organiseren wekelijks in het weekend oefenavonden voor onze leden waar je optioneel aan kan deelnemen. De oefenavonden zijn de ideale gelegenheid om te genieten van vrij dansen op aangepaste dansmuziek. Bovendien oefen je op deze manier je danspassen nog eens extra in.

Info

Wanneer

Prijs

€ 185,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Leuven - 37,00 euro

Tickets

Organisatie

Dansschool De Smet-Camby