Dayna Kurtz (VS) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Amerikaanse Dayna Kurtz is een veelzijdige dame. Met haar songs bewandeld ze een heel spectrum aan genres: van country ballad tot uitbundige rockabilly en van een zwaar chanson tot sexy blues. Gewapend met alleen een gitaar en haar zo kenmerkende krachtige, donkere stem wordt ze ook wel vergeleken met Nina Simone, Jeff Buckley en Marianne Faithfull. Kurtz speelde samen met vele grot...
De Amerikaanse Dayna Kurtz
is een veelzijdige dame. Met haar songs bewandeld ze een heel spectrum aan genres: van country ballad tot uitbundige rockabilly en van een zwaar chanson tot sexy blues.
Gewapend met alleen een gitaar en haar zo kenmerkende krachtige, donkere stem wordt ze ook wel vergeleken met Nina Simone, Jeff Buckley en Marianne Faithfull. Kurtz speelde samen met vele grote der aarden zoals Elvis Costello, Richard Thompson, Rufus Wainwright, BB King en Norah Jones. Die laatste is een goede vriendin van Dayna en ze hebben ook al diverse keren samen nummers opgenomen.
Voor deze Europese tournee laat deze grande dame zich vergezellen door haar vaste gitarist Robert Mache.
Concert bij de buren van GC De Wildeman.

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Leuven - 3,2 euro

Waar

Organisatie

Filter