Fapy Lafertin Quartet Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Belgische gitarist Fapy Lafertin is ongetwijfeld een van de belangrijkste en meest pure vertegenwoordigers van de Django-stijl. Hij staat bekend om zijn zeer delicate en expressieve interpretaties en bespeelt ook de unieke 12-snarige Portugese guitarra. Deze gitaarmaestro van de gipsy-jazzwereld wordt in dit gloednieuwe originele project omringd door Belgische muzikanten van de nieuw...
De Belgische gitarist Fapy Lafertin is ongetwijfeld een van de belangrijkste en meest pure vertegenwoordigers van de Django-stijl. Hij staat bekend om zijn zeer delicate en expressieve interpretaties en bespeelt ook de unieke 12-snarige Portugese guitarra.
Deze gitaarmaestro van de gipsy-jazzwereld wordt in dit gloednieuwe originele project omringd door Belgische muzikanten van de nieuwste generatie: Alexandre Tripodi op viool, Renaud Dardenne (Les violons de Bruxelles) op gitaar en Cédric Raymond (Tcha Limberger, Toots Thielemans, …) op contrabas. Ze brengen met veel finesse een repertoire van swing, choro en eigen composities, vol uiteenlopende en verrassende soundscapes.
Concert bij de buren van GC De Wildeman

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Leuven - 3,2 euro

Waar

Organisatie

Filter