The Coo (NL) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wat kan muziek toch magisch zijn. Er is niks mooier dan twee muzikanten die elkaar vinden. Wanneer er iets bijzonder gebeurt wanneer ze samenspelen. Het was het geval bij de Brit Matt Arthur en de Nederlandse Jara Holdert. Ze leerden elkaar toevallig kennen tijdens een gedeeld concert in Amsterdam in 2016. Ze luisterden naar elkaars muziek en het leek alsof ze elkaar al jaren kenden. D...
Wat kan muziek toch magisch zijn. Er is niks mooier dan twee muzikanten die elkaar vinden. Wanneer er iets bijzonder gebeurt wanneer ze samenspelen.
Het was het geval bij de Brit Matt Arthur en de Nederlandse Jara Holdert. Ze leerden elkaar toevallig kennen tijdens een gedeeld concert in Amsterdam in 2016. Ze luisterden naar elkaars muziek en het leek alsof ze elkaar al jaren kenden. De eerste song die ze samen speelden was pure magie. Het spelplezier spatte er van af. The Coo was geboren.
De warme, melancholische liefdesliedjes doen denken aan folk en pop uit de sixties en seventies, artiesten als Carole King & James Taylor, Crosby, Stills, Nash & Young en hedendaagse artiesten zoals Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion en Angus & Julia Stone. Hun eerste EP Amsterdam Moon
kwam uit middenin corona. De plaat werd eind 2019 live opgenomen in Amsterdam.
Concert bij de buren van GC De Wildeman.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Leuven - 2,4 euro

Waar

Organisatie

Filter