The High Kings (IER) - Ierse folk

Meteen na hun eerste album kregen The High Kings de titel Irish Folk Band Of The Year. Hun vier volgende albums bereikten allemaal de platinum status. In Ierland en de rest van Europa, maar ook in de Verenigde Staten waar ze o.a. voor Obama optraden: overal zijn hun concerten in no time uitverkocht. Sinds hun eerste optredens in de Benelux (2017) hebben ze ook in de Lage Landen definitie...
Meteen na hun eerste album kregen The High Kings de titel Irish Folk Band Of The Year. Hun vier volgende albums bereikten allemaal de platinum status. In Ierland en de rest van Europa, maar ook in de Verenigde Staten waar ze o.a. voor Obama optraden: overal zijn hun concerten in no time uitverkocht. Sinds hun eerste optredens in de Benelux (2017) hebben ze ook in de Lage Landen definitief hun live reputatie gevestigd.

De vier leden van The High Kings zijn bezielde multi-instrumentalisten, die samen dertien instrumenten bespelen en ook nog eens fantastisch (meerstemmig) zingen. Op het repertoire staan eigen nummers, bekende Ierse ballads in hun eigen stijl, opzwepende tunes en singalong pubsongs. Ierland uit het boekje dus.

Publieksparticipatie gewenst en gegarandeerd, dus doe vooral mee!

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief UiTPAS - 3,00 euro

Waar

Tickets

Organisatie

GC De Wildeman

Filter