Thuiskomen hier en nu: mindfulness dag

Tijdens deze mindfulness dag doen we het rustig aan. We drukken de pauzeknop in en schakelen een versnelling lager. We gunnen onszelf de tijd om gewoon te mogen Zijn. Om weer op adem te komen en te landen in het huidige moment. Welkom! Deze dag is een ideale gelegenheid om een mindfulness-bad te nemen. Samen creëren we ruimte om stil te vallen, zodat je meer in contact kan komen met w...
Tijdens deze mindfulness dag doen we het rustig aan.
We drukken de pauzeknop in en schakelen een versnelling lager.

We gunnen onszelf de tijd om gewoon te mogen Zijn.
Om weer op adem te komen en te landen in het huidige moment.

Welkom!

Deze dag is een ideale gelegenheid om een mindfulness-bad te nemen. Samen creëren we ruimte om stil te vallen, zodat je meer in contact kan komen met wat er in je leeft. We stoppen even met rennen, met doen, met de drukte waar we zo vaak in belanden. Om even te resetten. Om thuis te komen bij onszelf, in het hier en nu.

"I have arrived, I am home
In the here and in the now."
~ Thich Nhat Hanh

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Bij een mindfulness dag stel je je misschien voor dat je een hele dag moet stilzitten en urenlang zal mediteren. Dat klopt niet helemaal ?? Het is een combinatie van stilte, zitmeditatie, mindful bewegen en wandelmeditatie in de natuur. Ook zijn er enkele deelrondes en is er ruimte om vragen te stellen. Tussendoor is er voldoende pauze voorzien om te rusten, te wandelen of te verbinden met de andere deelnemers.

's Middags zullen we samen mindful eten. Breng hiervoor je eigen lunchpakket mee (graag vegetarisch). Voorzie ook comfortabele schoenen en aangepaste kledij voor de wandelmeditatie.

Verloop van de dag:
– 9u45: welkom
– 10u-12u30: ochtendprogramma
– 12u30-13u30: lunch
– 13u30-16u: namiddagprogramma

PRAKTISCH:
Wanneer: zaterdag 28 mei, 10u – 16u.
Waar: De Ondersteuning, Wijgmaalsesteenweg 192a, Herent (bij Leuven). Je kan ter plaatse parkeren.
Prijs: 75 euro. Water en thee inbegrepen.

Inschrijven: via de website of per mail.

DEELNEMERS GETUIGEN:
De meditatiedag is zo goed meegevallen dat ik volgende keer terug ga meedoen. Ik vond het een fijne afwisseling tussen samen mediteren, korte dharma talks van Leni, momenten van stilte en kunnen uitwisselen met andere deelnemers.
Alex, online meditatiedag 'De helende kracht van stilte', 2020

Wat ik heel fijn vind, is dat Leni op een natuurlijke, spontane manier de rust kan creëren die heel essentieel is voor zulke sessies.
Matthieu, themadag acceptatie, 2018

Het samenzijn heeft me veel kracht gegeven, veel nieuwe draagkracht. Voor mij is de steun van een groep heel belangrijk in mijn beoefening, en ik kon deze ondersteuning ook tijdens deze meditatiedag ervaren.
Isabelle, online meditatiedag 'De helende kracht van stilte', 2020

Info

Wanneer

Prijs

€ 75,00

Waar

Groepspraktijk De ondersteuning

Tickets

Organisatie

Ont-moeten