Groep Foto-ontmoeting

Maandag 18 september 2023 13u30 – 16.00 uur Gratis Locatie: g.c. De Wildeman – lokaal B1 Is fotografie een hobby die je wil delen en samen beleven met anderen? Wil je graag foto's maken met een beetje meer? Let wel: deze groep van d' Ontmoeting is geen 'fotoclub'. Je moet geen lidgeld betalen, het gebruik van de locatie is gratis en de toog wordt verzorgd door de LDC-vrijwilliger va...

Maandag 18 september 2023
13u30 – 16.00 uur
Gratis
Locatie: g.c. De Wildeman – lokaal B1

Is fotografie een hobby die je wil delen en samen beleven met anderen?
Wil je graag foto's maken met een beetje meer?
Let wel: deze groep van d' Ontmoeting is geen 'fotoclub'. Je moet geen lidgeld betalen, het gebruik van de locatie is gratis en de toog wordt verzorgd door de LDC-vrijwilliger van dienst. Enkel wanneer een lesgever (tegen vergoeding) wordt gezocht, zal er een bijdrage worden gevraagd.
De bijeenkomsten staan open voor zowel deelnemers met als zonder ervaring. Deze bijeenkomsten hebben als doel het plezier en de passie van fotografie met elkaar te delen.

Elke deelnemer brengt één foto mee op USB-stick. Bij je foto kan je wat meer vertellen over de context, wat je wil uitdrukken met de foto en hoe je die foto hebt gemaakt. Nadien kunnen de andere deelnemers constructieve reacties en tips geven.

Tijdens de koffiepauze maak je kennis met de andere deelnemers en kan je ervaringen uitwisselen.


Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Contact